Ranteenlämmittimet

Uutuustuote! Ranteenlämmittimet.

Nyt tarjous 15€/pari (ovh 28€) 8.11.2019 asti! Rajoitettu erä.

Kokkolalaista suunnittelua ja käsityötä! 100% merinovillaa.

Vastaanotolla näkee jatkuvasti nivelvaivoista kärsiviä ihmisiä. Tämä tuote on varsinkin käsillä työskenteleville sekä rannekivuista kärsiville ihmiselle kohdistettu tuote. Varsinaisesti tuotteen suunnittelu alkoi kun rannevaivoja näkee eniten syksyisin. Kostea ja tuulinen sää, hansikkaat on kuitenkin liian kuumat tai sitten ei haluta vielä niitä käyttää. Pekka Känsälän suunnittelema tuote, jossa on ollut suurena apuna toteutuksessa Terttu Männikkö (mallisuunnittelu), Jaana Koskinen (käsityö) sekä Katariina Tiainen (lankojen valinta).

– Merinovillalla on hyvinvointia edistävä vaikutus, sillä se tasaa lämpötilan vaihtelua ja vähentää kosteutta. Merinovilla eristää lämpöä kylmällä ja vastaavasti viilentää lämpimällä säällä.
– Merinovillalla on sanottu olevan myös reumaattisia oireita, nivelkipuja ja tulehduksia lievittävä vaikutus, joten hienoimmista merinovillakuiduista valmistetun langan voisi sanoa olevan terveysvaikutteinen lanka. Puhdas merinonovilla ihoa vasten pitää jatkuvaa ns mikrohierontaa yllä. Tämän takia aineenvaihdunta vilkastuu syvällä kudoksissa ja nivelissä asti, sekä vilkastuttaa verenkiertoa.
– Villalla on erittäin hyvä imukyky. Sen ansiosta villakuitu sitoo kosteutta keholta ja pitää sen kuidussa. Näin olo tuntuu kuivalta myös hikoiltaessa.
– Hienoin merinovilla on niin pehmeää että merinovillaneuleita voi huoletta pitää myös paljasta ihoa vasten.

Kaksi eri kokoa.
Väri: Beige
Pesu: Konepesu 30 C, villakuidulla on itsepuhdistuva ominaisuus, joten merinovillavaatteita ei tarvitse kovin usein pestä. Yleensä riittää pelkkä tuuletus ulkoilmassa.
Eettisyys
Merinovilla on luonnonmukainen materiaali, joka hävitettäessä maatuu luonnollisesti vuosien aikana ja vapauttaa ravinteet takaisin maaperään.
Tämä tuote on mulesing-vapaa.

TUOTTEITA SAATAVILLA VASTAANOTOLLA ISOKATU 5, 2KRS, KOKKOLA. Tilaa itsellesi tai lahjaksi hyvinvointia pekka@kansala.com